Skip to main content
x

«24 ΩΡΕΣ» με δύο πρώην κρατούμενους που βιώνουν τον εφιάλτη του αποχωρισμού τους… μετά από την αποφυλάκισή τους.

Οι «24 ΩΡΕΣ» αποκαλύπτουν την ιστορία αγάπης και αποχωρισμού του Κεβόρκ και του Ένζο (σήμερα Νάντα) σε ένα συγκλονιστικό επεισόδιο. Ερωτεύτηκαν εντός των Κεντρικών Φυλακών και σύναψαν σύμφωνο συμβίωσης, όμως σήμερα, μετά από την αποφυλάκισή τους, βιώνουν τον εφιάλτη του αποχωρισμού τους…

Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου και σε νέα ώρα προβολής, στις 18:45, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και η ομάδα του έρχονται στον ALPHA Kύπρου, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο την ιστορία δύο νέων παιδιών της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, τα οποία γνωρίστηκαν μέσα στις Κεντρικές Φυλακές και σύναψαν σύμφωνο συμβίωσης -με τη στήριξη της Διεύθυνσης του Σωφρονιστικού Ιδρύματος.

Κάνοντας μία «βόλτα» στο παρελθόν τους, οι ίδιοι δεν είχαν τα καλύτερα παιδικά χρόνια, γεγονός που τραυμάτισε τις ψυχές τους και τους οδήγησε κάποια στιγμή στο δρόμο της παρανομίας. Ο μεν πρώτος έπεσε θύμα βιασμού σε ηλικία 6 ετών από άτομο του οικογενειακού του περιβάλλοντος και στα 13 του έφυγε από το σπίτι του. Ο δε Ένζο, όντας ορφανός, ζούσε με τη γιαγιά του στις φαβέλες της Βραζιλίας, με τη φτώχεια να μαστίζει κάθε του βήμα και όνειρο.

Τελικά οι δρόμοι τους συναντήθηκαν στις Κεντρικές Φυλακές, όπου, όπως δηλώνουν στον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, ένιωσαν τι θα πει οικογένεια και αγάπη. Αφού αποκάλυψαν ο ένας στον άλλον τα αισθήματά τους, σύναψαν σύμφωνο συμβίωσης και περίμεναν την αποφυλάκισή τους για μία νέα ζωή, όπου ο ένας θα στήριζε τον άλλον.

Τελικά, με την αποφυλάκισή του ο Ένζο απελάθηκε στη Βραζιλία, δυστυχώς με μια απόφαση που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και πλέον πήρε τη νομική οδό. Πλέον η κατάσταση και των δύο είναι τραγική, λόγω των συνεπειών αυτής της απόφασης. Ο Κεβόρκ προσπαθεί να επιβιώσει και πάλι μόνος σε μία κοινωνία που παλεύει να αφήσει στο περιθώριο τα ταμπού, ενώ ο Ένζο (Νάντα) βιώνει τον εφιάλτη με τις φαβέλες, τρώγοντας από τα σκουπίδια.

Σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη, μην χάσετε την εκπομπή «24 ΩΡΕΣ» που έρχεται με μία συγκλονιστική ιστορία… με όλες τις πτυχές και τις εξελίξεις της.

Newsfeed Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
28/03/2024 11:11
Τι συμβαίνει με τους δύο πρωταγωνιστές του Σασμού;
Ψυχαγωγία
28/03/2024 10:48
Όλες οι αποκαλύψεις