Skip to main content
x

«24 ΩΡΕΣ» με τον Μητροπολίτη Λεμεσού, Αθανάσιο!

Μία σπάνια και αποκαλυπτική συνέντευξη με έναν από τους πιο λαοφιλείς ιεράρχες της Κύπρου...

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται… στις «24 ΩΡΕΣ».

Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου στις 18:45 στον ALPHA Kύπρου, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου συναντά τον Λεμεσού Αθανάσιο, ο οποίος αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του και τοποθετείται σε όλα τα φλέγοντα θέματα. Πρόκειται για το ‘Α Μέρος ενός αφιερώματος που αφορά τη ζωή και το έργο του Μητροπολίτη Αθανάσιου.

Ξεκινά από τα παιδικά του χρόνια, όπου μεγάλωσε σε μια οικογένεια που δεν είχε σχέση με την εκκλησία, μιλά για τις συνθήκες που τον οδήγησαν στον μοναχισμό καθώς και για τον πολυετή βίο του στο Άγιο Όρος. Πως η συνάντηση με τον Άγιο Παϊσιο επαναπροσδιόρισε την σχέση του με τον Θεό και ποια βιώματα ξεχωρίζει από τα 16 χρόνια που ήταν μαζί του. 

Τι δηλώνει για την πανδημία, τις κατηγορίες για προσηλυτισμό, τα θαύματα, την αποδοχή της διαφορετικότητας, το ουκρανικό και πώς απαντά στο ερώτημα περί ανάγκης εκσυγχρονισμού της εκκλησίας στα δεδομένα τού σήμερα;

Σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη, μην χάσετε την εκπομπή «24 ΩΡΕΣ», όπου οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και το πολυεπίπεδο φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης, κάνοντας παράλληλα και μία περιδιάβαση στις Μονές που έχει υπό τη σκέπη της.

Newsfeed Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
28/03/2024 11:11
Τι συμβαίνει με τους δύο πρωταγωνιστές του Σασμού;
Ψυχαγωγία
28/03/2024 10:48
Όλες οι αποκαλύψεις