Skip to main content
x

 «24 ΩΡΕΣ» με τον Ευριπίδη Φράγκο. Επέζησε από μολότοφ και «ευχαριστεί» τον άγνωστο που την έριξε…

 

Ένας σύγχρονος «Φοίνικας» που αναγεννήθηκε μέσα από τις στάχτες του…έρχεται στο νέο συγκλονιστικό επεισόδιο της εκπομπής «24 ΩΡΕΣ». Ο θάνατος πέρασε ξαφνικά από δίπλα του, όταν μία μολότοφ ήρθε και τον βρήκε σε μία ανέμελη, καθημερινή του στιγμή. Αν και τα εγκαύματα στο σώμα του «λένε» άλλα, η φωνή του λέει «ευχαριστώ» στον άγνωστο που την έριξε…

Το Σάββατο 20 Μαΐου στις 18:40, στον ALPHA Κύπρου, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου συναντά τον νεαρό Ευριπίδη Φράγκο, ένα χρόνο μετά από το τραγικό συμβάν που παρ’ ολίγον να του αφαιρέσει τη ζωή. Επέζησε εκ θαύματος και περιγράφει όλα όσα βίωσε εκείνη τη μαύρη μέρα, αλλά και όλο το διάστημα που ακολούθησε. Πώς και γιατί αυτός ο γολγοθάς τον έκανε καλύτερο άνθρωπο; Τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του, Μαρία, αλλά και οι φίλοι του αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της ιστορίας που συγκλόνισε και συνεχίζει να προβληματίζει το παγκύπριο. 

 

Ας δούμε όμως, τα γεγονότα από την αρχή. Ο Ευριπίδης Φράγκος, μη έχοντας σχέση με το ποδόσφαιρο,βρίσκεται στο λανθασμένο σημείο τη λανθασμένη στιγμή, καθώς παίρνει βόλτα τον σκύλο του δίπλα από το σπίτι του, το οποίο γειτνιάζει με το στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Εκείνη τη στιγμή εκτυλίσσονται επεισόδια μεταξύ «οπαδών» της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα και ο νεαρός τρέχει να βοηθήσει έναν συνάνθρωπό του, ο οποίος δέχεται απανωτά χτυπήματα. Ξαφνικά, κάποιος από τους ταραξίες πετάει στον Ευριπίδη μια βόμβα μολότοφ. Αυτό ήταν… Από το πουθενά ξεκινάει να παλεύει για τη ζωή του, φέροντας σοβαρότατα εγκαύματα σχεδόν σε όλο του το σώμα.

 

Σήμερα αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα δύναμης που εμπνέει! Οι γιατροί του δηλώνουν ότι επέζησε λόγω θαύματος, αφού κατάφερε να επανέλθει σχεδόν πλήρως, παρά το γεγονός ότι θα κουβαλάει πάντοτε σημάδια στο κορμί και την ψυχή του. 

 

Σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη, μην χάσετε στις «24 ΩΡΕΣ» τη συγκλονιστική ιστορία του Ευριπίδη Φράγκου, του 20χρονου νεαρού που κόντεψε να πεθάνει από μία μολότοφ. Πώς και γιατί μία ατυχής στιγμή μεταμόρφωσε αυτόν τον άνθρωπο στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού του; 

Newsfeed Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
29/03/2024 11:35
Οι σπάνιες φωτογραφίες της κόρης της που δημοσίευσε με αφορμή τα γενέθλιά της
Ψυχαγωγία
29/03/2024 11:10
Μετά το video clip της τραγουδίστριας οι δύο καλλιτέχνες ήρθαν αρκετά κοντά
Ψυχαγωγία
29/03/2024 10:03
Ο καταξιωμένος σχεδιαστής που ετοιμάζει πυρετωδώς τα ρούχα της 17χρονης