Microsites Menus
Καλοκαιρινή πάβλοβα με φράουλες και χαλεπιανό
Από την Μύρια
Υλικά:
ΓΙΑ ΜΑΡΕΓΚΑ:
- 200 γρ. ασπράδι αυγού
- 200 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 200 γρ. ζάχαρη άχνη
- Λίγη βανίλια
- 1 λίτρο φρέσκα κρέμα
- 250 γρ. κρέμα τυριού
- Φρέσκες φράουλες
- Χαλεπιανά αλεσμένα
Pagination
alphanews.live
Newsfeed Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
28/03/2024 11:11
Τι συμβαίνει με τους δύο πρωταγωνιστές του Σασμού;
Ψυχαγωγία
28/03/2024 10:53
Όλες οι λεπτομέρειες
Ψυχαγωγία
28/03/2024 10:27
Τι συνέβη;