Skip to main content
x

«TET-A-TET στον ALPHA» με τη Ρίκα Διαλυνά, τη γυναίκα που απέρριψε τον Μάρλον Μπράντο…

Έρχεται η πιο συναρπαστική, χολιγουντιανή εξιστόρηση ζωής από το «ασχημόπαπο» που μεταμορφώθηκε σε «κύκνο»...

Μία από τις μεγαλύτερες και πιο λαμπερές σταρ της «χρυσής» εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, η Ρίκα Διαλυνά, έρχεται «TET-A-TET» με τον Τάσο Τρύφωνος… ίσως στην πιο «παραμυθένια» συνέντευξη της ζωής της!

Την Κυριακή 9 Ιανουαρίου στις 18:45 στον ALPHA Kύπρου, o Τάσος Τρύφωνος υποδέχεται την αειθαλή Ρίκα Διαλυνά! Πώς ένα «ασχημόπαπο» από την Κρήτη μεταμορφώθηκε σε «κύκνο» και κέρδισε τον τίτλο της «Σταρ Ελλάς» και μετά εξελέγη στις πέντε πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο;

Οι απίστευτες συμπτώσεις που την οδήγησαν στο Χόλιγουντ και στο να απορρίψει τον Μάρλον Μπράντο. Πώς βρέθηκε να τρώει κάθε μεσημέρι με τον «μυθικό» Φεντερίκο Φελίνι και να πηγαίνει τον θρυλικό Ηλία Καζάν στο σπίτι της για να φάει ντολμαδάκια από τα χέρια της μητέρας της; Γιατί επέστρεψε στην Ελλάδα και πώς έγινε μία από τις πιο αναγνωρίσιμες και εκθαμβωτικές σταρ του ελληνικού κινηματογράφου; Τι την έκανε να γυρίσει στην Κρήτη μόνιμα, μετά το θάνατο του δεύτερου συζύγου της;

Κάθε Κυριακή στις 18:45 στον ALPHA Kύπρου, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας.

Άνθρωποι που διαπρέπουν στον χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TET-A-TET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή.

Newsfeed Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
28/03/2024 11:11
Τι συμβαίνει με τους δύο πρωταγωνιστές του Σασμού;
Ψυχαγωγία
28/03/2024 10:48
Όλες οι αποκαλύψεις