Skip to main content
x

«TET-A-TET» με την Άντζελα Δημητρίου να μετρά απώλειες, χαρές και στιγμές αποθέωσης...

 

H μία και μοναδική «Λαίδη» του ελληνικού τραγουδιού έρχεται «TET-A-TET» με τον Τάσο Τρύφωνος στον ALPHA Κύπρου. Εξομολογείται, αποκαλύπτει και δίνει μέχρι και απάντηση γύρω από τα «μαργαριτάρια» που γίνονται αντικείμενο σχολιασμού.

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στις 18:45, η Άντζελα Δημητρίου κάνει απολογισμό ζωής, αναθεωρεί και εξομολογείται σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του ALPHA Kύπρου.

Λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, σχολιάζει αν έχει μετανιώσει ή όχι για πράγματα που έχει πει. Γιατί κλαίει πάντα στα γενέθλια και τη γιορτή της; Ποιες απώλειες τη στιγμάτισαν; Έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της ως γυναίκα; Λέει την ηλικία της;

Κάθε Κυριακή στις 18:45 στον ALPHA Kύπρου, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας.

Άνθρωποι που διαπρέπουν στον χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TET-A-TET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή.

Newsfeed Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
28/03/2024 11:11
Τι συμβαίνει με τους δύο πρωταγωνιστές του Σασμού;
Ψυχαγωγία
28/03/2024 10:48
Όλες οι αποκαλύψεις