Skip to main content
x

«24 ΩΡΕΣ» με μια μάνα που της απήγαγαν το παιδί!

 

Η παγίδα από τον Αιγύπτιο σύζυγό της, η απαγωγή του παιδιού της, η άγρια κακοποίηση και η έκκληση προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας

 

H συνταρακτική ιστορία της Βασιλικής, που είδε να της απαγάγουν το 3 μηνών παιδί της μέσα από την αγκαλιά της, έρχεται στην εκπομπή «24 ΩΡΕΣ» του ALPHA Κύπρου. Η ίδια στέλνει μήνυμα προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας με την ελπίδα να μεσολαβήσει για να βρεθεί το αγγελούδι της, το οποίο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα. Η ιστορία της αρχίζει από ένα έρωτα που εξελίχθηκε σ’ ένα ατέλειωτο εφιάλτη μεταξύ της Βασιλικής και του Αιγύπτιου συζύγου της, ο οποίος την κακοποιούσε συστηματικά, ακόμα και τη μέρα της γέννησης του παιδιού τους.

Το Σάββατο 20 Ιουνίου στις 21:15, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου συναντά τη Βασιλική, μία νεαρή μητέρα από τη Λάρνακα που βίωσε με το χειρότερο τρόπο το σκληρό πρόσωπο της ζωής και είδε να της απαγάγουν το παιδί της, όταν αυτό ήταν μόλις 3 μηνών. Αρχικά μιλά για τον πατέρα του παιδιού της, τον Αχμέτ, ο οποίος σύμφωνα με την ίδια δεν ήθελε παιδί και ένα μήνα μετά τη γέννηση του μικρού Ιωσήφ, την πείθει να μεταβούν στην Αίγυπτο για να επισκεφθούν την "ετοιμοθάνατη" μητέρα του, η οποία ήθελε να δει το νεογέννητο εγγόνι της.

Η Βασιλική αντιλαμβάνεται ότι επρόκειτο για παγίδα εκδίκησης. Η συνέχεια… εφιαλτική. Την κλείδωσαν για μέρες σ’ ένα διαμέρισμα και αφού δέχθηκε βασανισμό και άγρια κακοποίηση, είδε να της αρπάζουν το παιδί της την ώρα που το θήλαζε. Αφού της πήραν όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, τη μετέφεραν στο αεροδρόμιο, την ώρα που οι αρχές της Δημοκρατίας είχαν ήδη αρχίσει έρευνα για να την εντοπίσουν.

Με την επιστροφή της στην Κύπρο και μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο, η Βασιλική ξεκίνησε ένα αγώνα για να βρει το παιδί της… χωρίς αποτέλεσμα. Στο πλαίσιο αυτό επικοινώνησε με τον άνθρωπο που της άρπαξε το παιδί από τα χέρια και σε συνεννόηση με τις αρχές τού είπε ψέματα πως τα ξεχνά όλα και τον καλεί να έρθει με το παιδί για να αρχίσουν μια νέα ζωή στην Κύπρο. Τελικά ο πατέρας επέστρεψε χωρίς το παιδί, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να καταδικαστεί σε 4 χρόνια φυλάκιση. Παρά τις προσπάθειες της Αστυνομίας, της Εισαγγελίας και του Δικαστηρίου να τον πείσουν να υποδείξει πού είναι το παιδί, παραμένει ανένδοτος.

Σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη, μην χάσετε εξήντα λεπτά περιγραφής ενός απίστευτου εφιάλτη που βίωσε μία μάνα, η οποία είδε να της κλέβουν το 3 μηνών παιδί της μέσα από την αγκαλιά της…

 

Αρχισυνταξία-Παρουσίαση: Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου | Σκηνοθεσία: Γιώργος Νταούλης

Διεύθυνση Παραγωγής: Mόνικα Μακρυγιάννη | Διεύθυνση Φωτογραφίας: Κώστας Μιχαήλ

Κινηματογράφηση: Αντρέας Δανιηλίδης | Μοντάζ: Αντρέας Ιωάννου

Γραφικά: Μιχάλης Χριστοφόρου | Φωτιστής: Κωνσταντής Μέλη | Βοηθός Παραγωγής: Ρέα Σοφούλη

Newsfeed Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
28/03/2024 11:11
Τι συμβαίνει με τους δύο πρωταγωνιστές του Σασμού;
Ψυχαγωγία
28/03/2024 10:48
Όλες οι αποκαλύψεις