Skip to main content
x

«24 ΩΡΕΣ» με τον καθηγητή Πέτρο Καραγιάννη να αποκαλύπτει όλους τους «ρόλους» της ζωής του…

 

Τον γνωρίσαμε μέσα από την πανδημία του Covid-19 και τώρα τον συναντάμε με πηγαίο χιούμορ σε καθημερινές, προσωπικές του στιγμές

Ένας 70άρης αιώνιος έφηβος, σπουδαίος άνθρωπος και επιστήμονας, ο Πέτρος Καραγιάννης, έρχεται στην εκπομπή «24 ΩΡΕΣ» του ALPHA Κύπρου και αποκαλύπτει προσωπικές του σκέψεις, στιγμές και όχι μόνο. Ο καθηγητής Μικροβιολογίας θυμάται στιγμές από την πλούσια καριέρα του, μας ανοίγει την πόρτα του σπιτιού του και στη συνέχεια μάς ξεναγεί στο Λαογραφικό Μουσείο που έφτιαξε ο ίδιος… Παρουσιάζει στους τηλεθεατές και τους υπόλοιπους ρόλους του, ως σύζυγος, παππούς, ξενοδόχος και κηπουρός, ενώ μιλούν για πρώτη φορά στην κάμερα η σύζυγος και η κόρη του.

Το Σάββατο 27 Ιουνίου στις 21:15, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου συναντά τον Πέτρο Καραγιάννη στον Πρωταρά, έναν άνθρωπο που τους τελευταίους μήνες πρωταγωνιστεί στους δέκτες μας εξηγώντας μας τα πάντα για τον κορωνοϊό. Με πηγαίο χιούμορ και έντονο το στοιχείο της ανθρώπινης προσέγγισης, αναφέρεται στην καριέρα και τις διακρίσεις του στον τομέα της επιστήμης, μιλώντας και για την πρόσφατη σχετικά απόφασή του να επιστρέψει στις ρίζες του και να κάνει μία νέα αρχή μαζί με την οικογένειά του.

Γεννήθηκε στην Αμμόχωστο το 1951 και μερικά χρόνια αργότερα έφυγε για σπουδές στην Αγγλία, όπου έμεινε εκεί για 43 ολόκληρα χρόνια και εργάστηκε ως καθηγητής σε κορυφαία πανεπιστήμια. Θα γνωρίσουμε τον έρωτα της ζωής του, τη Μαρία, και θα τον δούμε σε προσωπικές στιγμές με τα παιδιά και τα αγαπημένα του εγγονάκια.

Ποιες ήταν οι σημαντικότερες στιγμές της ζωής του, ποια η καθημερινότητά του και ποιοι οι στόχοι του μετά το τέλος της πανδημίας; Στην εκπομπή μιλά για πρώτη φορά η σύζυγος του Μαρία, αλλά και η μονάκριβη του κόρη.

Σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη, μην χάσετε την εκπομπή όπου ο γνωστός Καθηγητής Μικροβιολογίας κάνει λόγο για τις δυσκολότερες στιγμές της περιπέτειας με τον κορωνοϊο, καθώς και για τα ηθικά διδάγματα που θα αφήσει πίσω της η πανδημία.

 

 

Αρχισυνταξία-Παρουσίαση: Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου | Σκηνοθεσία: Γιώργος Νταούλης

Διεύθυνση Παραγωγής: Mόνικα Μακρυγιάννη | Διεύθυνση Φωτογραφίας: Κώστας Μιχαήλ

Κινηματογράφηση: Αντρέας Δανιηλίδης | Μοντάζ: Αντρέας Ιωάννου

Γραφικά: Μιχάλης Χριστοφόρου | Φωτιστής: Κωνσταντής Μέλη | Βοηθός Παραγωγής: Ρέα Σοφούλη

Newsfeed Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
27/03/2024 09:32
Πρώτη και... καλύτερη;
Ψυχαγωγία
27/03/2024 12:06
Ο Αντώνης Ρέμος είχε αγοράσει μία πολυτελή βίλα στη Μύκονο
Ψυχαγωγία
27/03/2024 11:41
Η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί στον Β' Ημιτελικό του διαγωνισμού