Skip to main content
Τελευταία Δελτία Ειδήσεων
Κεντρικό Δελτίο 14/03/24
 
Κεντρικό Δελτίο 13/03/24
 
Κεντρικό Δελτίο 12/03/24
 
Ειδήσεις
#alphanews
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00

ALPHA NEWS: Η Αιμιλία Κενεβέζου επιστρέφει τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων

 

Ανανεωμένο και πιο ισχυρό το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με την Αιμιλία Κενεβέζου! Κοίτα, άκου, ενημερώσου…γιατί όλα είναι θέμα εμπιστοσύνης! Από Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 20:00, το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων ALPHA NEWS με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο Αιμιλία Κενεβέζου… επιστρέφει ανανεωμένο και εμπλουτισμένο όσο ποτέ άλλοτε. 

 

Το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ALPHA Κύπρου, το οποίο βάσει των μετρήσεων της Nielsen εμπιστεύονται καθημερινά οι τηλεθεατές για την ενημέρωσή τους, καλύπτει με εγκυρότητα και αξιοπιστία όσα συμβαίνουν εντός και εκτός συνόρων μέσα από μεγάλες έρευνες, αντικειμενικά ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις και έγκυρες αναλύσεις, αναδεικνύοντας πάντα την ανθρώπινη διάσταση.

 

Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων ALPHA NEWS μεταφέρει στο τηλεοπτικό κοινό τις καθημερινές ανατροπές και ανακατατάξεις και γίνεται ξανά ο πυρήνας της πιο έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης! Χωρίς προφητείες και ασάφειες, επιμένει στην αντικειμενική ενημέρωση και ανάδειξη των γεγονότων και εξελίξεων από όλη την Κύπρο και όλο τον κόσμο! Εξακολουθεί να αξιοποιεί επί της ουσίας το διαχρονικό του σλόγκαν «Ειδήσεις όπως είναι», έχοντας ως «ενορχηστρωτή» τον Διευθυντή Ειδήσεων του Τμήματος Ενημέρωσης, κ. Γιώργο Κασκάνη. 

 

Ζωντανά ρεπορτάζ, απευθείας συνδέσεις, έρευνες, σχολιασμός και συζητήσεις έρχονται καθημερινά σε πρώτο πλάνο… με την άρτια και καταξιωμένη δημοσιογραφική ομάδα του ALPHA NEWS να παραμένει κοντά στον τηλεθεατή, καταγράφοντας τον παλμό της επικαιρότητας σε όλους τους τομείς. Οι σημαντικότεροι αναλυτές, ειδικοί και σχολιαστές με τις παρεμβάσεις και τις τοποθετήσεις τους ολοκληρώνουν την ενημέρωση του πολίτη.

 

Διατηρώντας την υπόσχεσή του για έγκυρη και αμερόληπτη ειδησεογραφία χωρίς προκαταλήψεις, το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων επιστρέφει με μεγαλύτερη αμεσότητα και έμπειρους δημοσιογράφους σε κάθε πόστο. Ευθύνη του, να παραμένει σταθερό στις αξίες του, προσφέροντας ποιοτική ενημέρωση στον Κύπριο πολίτη.  

 

Ειδήσεις, όπως είναι με την Αιμιλία Κενεβέζου, από τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 20:00, γιατί ο σύγχρονος πολίτης αξίζει να παρακολουθεί τις ειδήσεις από τον πυρήνα της ενημέρωσης… τον ALPHA Κύπρου! 

 

_______________________________________________________________________________________________________

Καθημερινά στις 20:00, το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha Κύπρου με την Αιμιλία Κενεβέζου. 

Σαββατοκύριακα στις 20:00: Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha Κύπρου με την Δήμητρα Μακρυγιάννη και τον Γιάννη Ξενοφώντος.

Καθημερινά και Σαββατοκύριακα στις 18:00, απογευματινό Δελτίο με ταυτόχρονη διερμηνεία στη Νοηματική Γλώσσα.

Newsfeed
Κύπρος
18/03/2024 21:46
Ξεπέρασαν τα 70 τα περιστατικά-Στους δρόμους συνεργεία Πυροσβεστικής, εθελοντών και Δήμων
Κύπρος
18/03/2024 20:56
Ειδοποίησε ο ίδιος τις Αρχές μέσω του κινητού του
Κύπρος
18/03/2024 20:35
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο της Μονής Αββακούμ
Κύπρος
18/03/2024 20:05
Μικροί και μεγάλοι ακολούθησαν τα έθιμα της ημέρας - Τι δήλωσαν στην κάμερα του ALPHA
Newsfeed Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
18/03/2024 16:07
Η φωτογραφία με την οποία επέλεξε να του ευχηθεί
Ψυχαγωγία
18/03/2024 10:19
Η Μαρίνα Σάττι αποκτά σημαντικές πιθανότητες για την πρωτιά
Ψυχαγωγία
18/03/2024 15:56
Η δημοσίευση στο Instagram, η ευχή και το πλατύ χαμόγελο
Ψυχαγωγία
18/03/2024 15:18
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος περιέγραψε το πιο ακραίο περιστατικό ζήλιας από τη σύζυγό του