Skip to main content
x

Ο κορυφαίος δημοσιογράφος και παρουσιαστής Παύλος Πάυλου στις 24 ΩΡΕΣ

 

Έναν παλιό γνώριμο από τον χώρο της τηλεόρασης και όχι μόνο φιλοξενούν οι 24 ΩΡΕΣ αυτό το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023, στις 18.45. 

Ο λόγος για τον Παύλο Παύλου, έναν από τους κορυφαίους δημοσιογράφους και παρουσιαστές της Κύπρου, ο οποίος σε ρόλο "ξεναγού" μας ταξιδεύει στην ιστορία της Κυπριακής Τηλεόρασης, αλλά και του Ραδιοφώνου. Από την εποχή του μαυρόασπρου και του ρομαντισμού στην εποχή της τεχνολογίας και των "fake news". 

Ένας άνθρωπος που έζησε και την Δημόσια αλλά και την Ιδιωτική Τηλεόραση, καταθέτει τις μαρτυρίες του και για τις διαφορές της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του παρελθόντος με τη σύγχρονη εποχή.   

Ο Παύλος Παύλου παρέδωσε στον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου το προσωπικό του αρχείο, μέσα από το οποίο "ζωντανεύουν" οι σημαντικότερες, αλλά και ιστορικές στιγμές που καθόρισαν το σήμερα μας. 

Περιγραφές για τη δημοσιογραφία του χθες, μέσα από βίντεο και φωτογραφίες και μια αναπόφευκτη σύγκριση με τη δημοσιογραφία του σήμερα. 

Πως κατέγραψε τα σημαντικότερα γεγονότα και αν αντιλαμβανόταν το μέγεθος αλλά και την ιστορικότητα τους. Το πραξικόπημα, η εισβολή καθώς και οι προσφυγικοί καταυλισμοί όπως τους έζησε, δίπλα από τον Μιχάλη Κακογιάννη ως βοηθός σκηνοθέτης του μνημειώδους  ντοκιμαντέρ "Αττίλας '74:Ο βιασμός της Κύπρου".

Τα παιδικά χρόνια στον Λυθροδόντα, οι σπουδές, οι θυελλώδεις συνεντεύξεις, οι παρεμβάσεις, η "επανάσταση" και η απόφαση να αποχωρήσει από τον χώρο της τηλεόρασης. 

Newsfeed Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
27/04/2024 10:55
Έχουν περάσει τέσσερεις μήνες από τότε που ο βασιλιάς απέχει από τα καθήκοντά του
Ψυχαγωγία
27/04/2024 11:56
Ποια είναι η κούκλα influencer που φαίνεται να έχει "κλέψει" την καρδιά του Βασάλου;
Ψυχαγωγία
27/04/2024 10:11
Το ζευγάρι ανακοίνωσε χθες τον χωρισμό του μετά από 10 χρόνια σχέσης και 6 χρόνια γάμου
Ψυχαγωγία
26/04/2024 17:25
Η ανακοίνωση του ζευγαριού για τη λύση του γάμου τους.