Skip to main content
x

«24 ΩΡΕΣ» με την παγκόσμια αθλήτρια στην άρση βαρών, Μαρία Μάρκου…

 

Στα 16 της χρόνια ξυπνά καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι. Σήμερα είναι μια από τις μεγαλύτερες αθλήτριες στον κόσμο στην άρση βαρών σε πάγκο. Ο λόγος για τη Μαρία Μάρκου που έρχεται στο τελευταίο επεισόδιο της 5ης σεζόν της εκπομπής «24 ΩΡΕΣ» για να μεταφέρει συγκλονιστικά μηνύματα και διδάγματα. Ανακάλυψε τη δύναμη που έκρυβε μέσα της και τη μετέτρεψε σε…ζωή!

 

Το Σάββατο 27 Μαΐου στις 18:40, στον ALPHA Κύπρου, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου κλείνει τον φετινό κύκλο επεισοδίων με μία ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Συναντά μία γυναίκα της οποίας η ζωή άλλαξε λόγω ενός τροχαίου που της στέρησε την κίνηση στα κάτω άκρα της. Σε μία συγκλονιστική κατάθεση ψυχής, η Μαρία Μάρκου ξεναγεί τους τηλεθεατές στα μονοπάτια της ζωής της με στόχο να εμπνεύσει άλλους ανθρώπους να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. 

 

Από μικρό παιδί, λοιπόν, η πρωταγωνίστρια του επεισοδίου είχε ξεχωριστή προσωπικότητα. Δυναμική, παθιασμένη και γεμάτη όνειρα, εκτός από το διάβασμα αφιέρωνε μεγάλο μέρος από τον χρόνο της και στον αθλητισμό, έχοντας όλο το μέλλον μπροστά της. 

 

Λίγο πριν από το τροχαίο είχε αποφασίσει ότι ήθελε να σπουδάσει γυμνάστρια, αλλά η μοίρα τα έφερε αλλιώς. Πριν καταφέρει να αρχίσει την υλοποίηση των ονείρων της ξύπνησε σε ένα κρεβάτι ενός νοσοκομείου με παράλυση στα κάτω άκρα. Εκεί είχε δύο δρόμους να επιλέξει. Είτε να κλειστεί στον εαυτό της είτε να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα και να «σταθεί» στα πόδια της ψυχής της. 

 

Τελικά αποφάσισε το δεύτερο και σήμερα έχε εξελιχθεί σε μία επιτυχημένη καθηγήτρια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στη Μέση Εκπαίδευση, καθώς και σε μία από τις μεγαλύτερες αθλήτριες στον κόσμο στην άρση βαρών σε πάγκο. 

 

Σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη, μην χάσετε στις «24 ΩΡΕΣ» το τελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν με τη Μαρία Μάρκου, την παγκόσμια αθλήτρια στην άρση βαρών, να στέκεται όρθια στα «πόδια» της ψυχής της και να μεταφέρει δυνατά μηνύματα ζωής…

Newsfeed Ψυχαγωγία
Ψυχαγωγία
25/04/2024 18:07
Όλες οι λεπτομέρειες σε περίπτωση επανεκλογής
Ψυχαγωγία
25/04/2024 13:30
Η Ιωάννα και Μαργαρίτα έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση για την αδερφή τους
Ψυχαγωγία
25/04/2024 13:23
Ετοιμάζουν τον γάμο τους στα τέλη Αυγούστου.